home

Welkom bij Smile Over

Smile Over toont een simulatie van de esthetische verfraaiing van het gebit op basis van een persoonlijke voor- en nafoto.

Als cosmetisch tandarts met vijfentwintig jaar ervaring krijg ik dagelijks patiënten in de kliniek met de vraag hoe hun gebit witter, rechter en mooier gemaakt kan worden. Cosmetische tandheelkunde is allang niet meer alleen toegankelijk voor de welgestelde. De toename van de vraag naar een mooier gebit heeft het aanbod aan behandelmogelijkheden enorm vergroot.

Het is voor patiënten meestal onduidelijk welke behandelingen mogelijk of noodzakelijk zijn. Eén van de taken van de tandarts is om hierin duidelijkheid te verschaffen. Door alle behandelmogelijkheden op een rijtje te zetten kan uiteindelijk de best passende behandeling worden gekozen.

Het probleem bij cosmetische veranderingen in het gebit is dat men pas achteraf het resultaat kan zien.

Wij zijn jaren bezig geweest om een hulpmiddel te selecteren waarmee alvorens een behandeling te starten de behandelsuggesties zichtbaar gemaakt kunnen worden. Het is vanaf nu mogelijk om vooraf een simulatie te maken van de voorgenomen cosmetische behandeling. Hoe staat het als de tanden witter zijn, of als er facings of kronen op de tanden worden geplaatst of als die storende spleetjes tussen de tanden zijn opgevuld?

Smile Over geeft een simulatie van het eindresultaat van de voorgenomen cosmetische tandheelkundige behandeling in de vorm van een voor- en nafoto. De Smile Over-simulatie bieden wij onze eigen patiënten kosteloos aan. Door de toenemende vraag van patiënten buiten onze kliniek, is het vanaf nu ook mogelijk middels deze site een Smile Over-simulatie van uw gebit te laten maken voor een geringe bijdrage.

Lees verder op deze site hoe u een foto aan ons kunt mailen en uw wensen duidelijk kunt maken. En ontvang een Smile Over-simulatie van uw eigen gebit met de veranderingen welke u wenst.

M. Diercks, tandarts