hoe en wat

Smile Over is een simulatie van de esthetische verfraaiing van het gebit op basis van een persoonlijke voor- en nafoto.

Het probleem bij cosmetische veranderingen is altijd dat men pas achteraf het resultaat kan zien, terwijl men dit het liefst vooraf zou willen om te kunnen beoordelen of men de soms uitgebreide behandeling wel wil ondergaan.

Het is vanaf nu mogelijk om vooraf een simulatie te maken van de voorgenomen cosmetische behandeling. Hoe staat het als de tanden witter zijn, of als er facings of kronen op de tanden worden geplaatst of als die storende spleetjes tussen de tanden zijn opgevuld?
De Smile Over wordt gedaan met een geavanceerd foto-bewerkingssysteem.
Smile Over geeft een simulatie van het eindresultaat van de voorgenomen cosmetische tandheelkundige behandeling in de vorm van een voor- en nafoto.

Hoe werkt het?

Voor het maken van een Smile Over-simulatie is een kleurenfoto nodig van het gezicht dat recht in de camera kijkt en waarbij de tanden duidelijk zichtbaar zijn. Liefst breeduit lachend, niet te uitbundig en met de kiezen op elkaar. Deze frontale foto moet een zo hoog mogelijke resolutie hebben, minimaal 8 mega pixels.

Deze foto plaatst u in het kader door deze uit uw eigen bestand te uploaden. Onder de foto bevindt zich een tekstvlak. Hierin vermeldt u uw naam en email adres en geeft u aan wat u aan uw gebit veranderd zou willen zien. Bv: wittere tanden, rechtere tanden, facings , opvullen van spleetjes tussen de tanden, het aanvullen van een tand of kies die verloren is gegaan of een combinatie van veranderingen.

Als u dit volledig heeft ingevuld verzendt u de foto met tekst door op verzenden te drukken. U ontvangt een ontvangstbevestiging per mail en na ongeveer 2 werkdagen ontvangt u de Smile Over-simulatie van uw gebit met de door u aangegeven veranderingen op de door u verzonden foto.
U kunt met deze Smile Over-simulatie naar uw tandarts gaan om met hem/haar de haalbaarheid van de veranderingen te bespreken. Het is tevens mogelijk hiervoor een afspraak te maken met onze cosmetische tandarts.

U bent volledig vrij in uw keuze en nergens toe verplicht.

Deze Smile Over-simulatie is niet kosteloos!
De kosten bedragen € 19,95.
Mocht u na het ontvangen van de Smile Over-simulatie besluiten de haalbaarheid van de getoonde verandering te laten onderzoeken of een cosmetische behandeling in onze praktijk te ondergaan dan brengen wij de kosten van de Smile Over-simulatie in mindering op de nota.

Als u nu een Smile Over wilt laten maken druk dan op de button Smile Over maken. Wij adviseren u eerst op fototips te klikken voor het beste resultaat van de Smile Over.